Tilaus ja toimitusehdot

Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % (elintarvikkeissa alv. 14 %, kirjoissa alv. 10 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Huono Äiti -verkkokaupan tuotteita toimittaa Logitrail Oy. Toimitamme tilauksia tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.

Tilaamalla Huono Äiti -verkkokaupasta hyväksyt Huono Äiti -verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu käsittelyaika on 2-4 arkipäivää.

Mikäli sinulla on tilaamista tai tilaustasi koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse kuluttajapalaute@huonoaiti.fi niin autamme mielellämme.

Toimitustavat ja -kulut

Huono Äiti -verkkokaupan tilaukset toimittaa Posti. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan kassalla. Voit valita tilaukseesi toimituksen joko Postipakettina tai Postin Kotipakettina. 

Postipaketti 5,90 €, toimitetaan pakettiautomaattiin tai postiin, max. 25 kg

Postin Kotipaketti, toimituskulut tilauksen painosta riippuen, alkaen 10,90 €. Kotipaketti toimitetaan annettuun osoitteeseen sovittuna jakeluajankohtana. Posti ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta ja sopii kanssasi jakeluajankohdan. Sovittavat jakeluajat vaihtelevat alueittain klo 09.00-21.00 välillä. 

Postin Kotipaketin toimituskulut:

  • max. 2,5 kg 10,90 €
  • yli 2,5 kg, mutta korkeintaan 5 kg, 11,90 €
  • yli 5 kg, mutta korkeitaan 10 kg, 12,90 €
  • yli 10 kg, mutta korkeintaan 20 kg, 14,90 €

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Tarkasta huolellisesti tilauksen yhteydessä antamasi tiedot jotta tilaus saapuu perille; osoitetiedot ja etenkin pakettiautomaattilähetyksien osalta antamasi puhelinnumero.

Toimitusaika

Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa.

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee alkuperäiskuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita, jotka ovat myyntikuntoisia. Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta. 

Huono Äiti -verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Voit palauttaa tuotteen ja tehdä halutessasi uuden tilauksen. Palauttamisesta veloitamme käsittelymaksun 5,90 €

Jos haluat palauttaa tilaamiasi tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuluttajapalaute@huonoaiti.fi ja kerro että haluat palauttaa tilauksesi. 

Koska turhat asiakaspalautukset kuormittavat tarpeettoman paljon ympäristöä, veloitamme palautuksista kiinteän käsittelymaksun 5,90 €, joka vastaa pakettitoimituksen postikuluja. Käsittelumaksu vähennetään palautettavasta summasta ja loppusumma palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle. 

Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus. Postin toimipaikasta palautuva, asiakkaan noutamatta jättämä lähetys ei ole palautus. Vähennämme noutamattoman lähetyksen palautumisesta aiheutuvina kuluina käsittelykuluja vastaavan summan ennen maksun palautusta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut, tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, kuluttajapalaute@huonoaiti.fi.

Tarkista lähetyksen kunto aina lähetystä vastaanottaessasi. Mikäli paketti ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee asiasta välittömästi vahinkoilmoitus. Tämän jälkeen ota yhteyttä kuluttajapalaute@huonoaiti.fi.

Tuotteita koskevat reklamaatiot pitää tehdä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen voi perua vain jos tilaustasi ei ole ennen peruutusilmoitusta ehditty käsitellä ja lähettää asiakkaalle. Ilmoita tilauksen peruuttamisesta viipymättä lähettämällä sähköpostiviesti asiasta osoitteeseen kuluttajapalaute@huonoaiti.fi.